Framside

Rettferdig kaffe fra Øst-Timor

Konfiansa er et ideelt prosjekt drevet av norske og øst-timoresiske studenter, med mål om å produsere og selge kaffe i en verdikjede basert på solidaritet & åpenhet.

Hverdagskaffe – rimelig kaffe fra Øst-Timor

Bidra til rettferdig handel og nyt en kopp god, bærekraftig og passe rimelig kaffe. Med Hverdagskaffe betaler du kun litt mer enn vanlig butikkaffe (ca. 80 kroner per pose), hvor 1/3 av hva du betaler går tilbake til Øst-Timor.

Kaffen vi selger er importert i samarbeid med non-profit organisasjonen Raw Material og brent i Trondheim av Jacobsen & Svart.

Gratis frakt!

Mer digg kaffe fra Øst-Timor

Kaffens makt

Hvordan påvirker ‘bærekraftig’ kaffe bønder? Denne studien analyserer hvordan bønder i Øst-Timor påvirkes av bærekraft innen kaffeindustrien. Bjørge Bondevik er med-grunnlegger av Konfiansa og denne teksten er en del av hans masteroppgave i internasjonal business og politikk.

Norge + Øst-Timor

Konfiansa består av et team med dyktige unge folk i Norge og Øst-Timor. I Norge jobber vi frivillig og samarbeider med Tony i Jacobsen og Svart for å brenne kaffen. I Øst-Timor har vi noen deltidsansatte i tillegg til frivillige og arbeider med å etablere et langsiktig samarbeid med en gruppe kaffebønder.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut en e-post innimellom for å holde deg oppdatert på hva vi arbeider med i Norge og Øst-Timor. Det betyr mye for oss at du vil følge dette prosjektet!

Minst én tredjedel av det du betaler
for kaffen skal gå tilbake til bonden og lokalsamfunnet.

Øst-Timor og kaffe

For Øst-Timor, et av Sørøst-Asias fattigste land, er kaffeproduksjon en nøkkel til bærekraftig utvikling og fattigdomsbekjempelse. Én tredjedel av Øst-Timors innbyggere er avhengig av kaffeproduksjon. Samtidig er inntektene svært lave og ustabile.

Kontakt oss

Har du spørsmål om prosjektet eller kaffen vi selger?
Send en e-post til Bjørge Bondevik på bondevik@konfiansa.no.
Les mer om gjengen bak Konfiansa her.

Konfiansa er et prosjekt under organisasjonen Kria dalan, basert i Trondheim.
Org.nr: 919659998.